مملكة عذرآء القلب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][®

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زائر
زائر
Anonymous



][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® Empty
مُساهمةموضوع: ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][®   ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® I_icon_minitime16.03.08 17:35

][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® FS3OZN09220502


الكشري طبعا وصفة معروفة للاغلبية بس هالكشري بلمساتي الخاصة
المقادير:

1 زبدية شوربة صغيرة رز مصري

كشري تلاته ارباع الكاسة

مكرونة اي نوع و حسب الرغبة لان انا احب ازود المكرونة بكيفكم عاد

تلات بصلات متوسطات الحجم

وحده طماطم وملعقتين معجون طماطم

خل اسود شوية وفصين توم وشوية موية

زيت وملح وفلفل اسود وكمون وماجي دجاج < اختياري بس يضيف نكهه الذ

الطريقة:

نسلق الرز في قدر ونضيف شوية زيت وملح له
وفي قدر تاني نسلق المكرونة ونضيف معاها شوية زيت وملح كمان
وفي قدر تالت( << دايما تحوس المطبخ خخخ ) نسلق الكشري ونضيف له ملعقه كمون لازم

ونجيب مقلاية صغيرة نحط فيها الزيت والبصل المقطع بحجم صغير نوعا ما
او تقطوعه شرايح حسب رغبتكم
بعد ام يحمى الزيت نضيف له البصل ورشة ملح عشان البصل يذبل ونقعد نقلبه
لين يصير لونة بني غامق ونطلعه نحطة بطبق جانبي شوية نلاقيه قرمش ونشف

ونجيب قدر نحط فيه الزيت والبصل المقطع صغار جدا و الطماطم المقطعه
وملعقتين معجون الطماطم
والبهارات والماجي لمده 3 دقايق ونطفي النار تحته

بعدين نجيب صحن التقديم نحط فيه رز وفوقة كشري
وفوقهم مكرونة وفوق المكرونة الصلصة الحمرا وفوقهم رشة بصل من اللي حمرناه في الاول

وعارفين الملاحات اللي تيجي معاها يجي زي القارورة صغيرة للزيت
نحط فيها خل اسود غطا واحد وملح وفصين التوم المدقوقة وملح
ونرج القارورة لين يختلطوا ونقدر نرش منه على الطبق وقت ما ناكل
طبعا الطبق يتاكل ساخن والا ما راح يكون له طعم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عذرآء القلب
المدير العآم
المدير العآم
عذرآء القلب


انثى عدد الرسائل : 358
العمر : 30
العمل/الترفيه : طآلبة
المزاج : رآيقة
مزآجي .. : ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® 43
تاريخ التسجيل : 11/01/2008

][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® Empty
مُساهمةموضوع: رد: ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][®   ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® I_icon_minitime21.03.08 7:25


عاشقة الليل
تسلم اناملكِ غلالاي
ع الطريقة
والله يعطيكِ العافية
ننتظرجديدكِ الرائع
دمتِ بود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر
Anonymous



][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® Empty
مُساهمةموضوع: رد: ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][®   ][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][® I_icon_minitime23.03.08 16:32

يور ولكمـ
حياج الله
منوره..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
][®][^][®][الــكـشـــري الـمــصــري وصــــــل ][®][^][®
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة عذرآء القلب :: المنتديات الاجتماعية .. :: قسم المطبخ العريق..-
انتقل الى: